Dagbesteding ICT Computer Scheemda / Winschoten – Oldambt

Dagbesteding gericht op ICT:

Binnen ons bedrijf hebben wij een afdeling die zich richt op het internet, en bieden binnen dit kader ICT-aanbesteding aan.

Werken en leren met computers.

Wij laten je ervaren met de ICT. Er bestaat namelijk de mogelijkheid om op verschillende niveaus met ICT te werken. PhP, java, HTML of design. Ontwikkelen van websites of games.

Door individuele aanpak ga je werken aan een mogelijke toekomst in de ICT, je maakt weer deel uit van de maatschappij en je kunt eventueel doorstromen naar een vaste baan.

DOEL:

Dit dagbesteding traject heeft als activiteit ICT of meer praktische werkzaamheden. Hierdoor krijgt de deelnemer de mogelijkheid om binnen een vast kader aan verschillende probleemgebieden in zijn leven te werken, in combinatie met een gerichte en zinvolle taak. Er bestaat de mogelijkheid om op verschillende niveaus met ICT te werken: van HTML tot JAVA.

Het doel van dagbesteding is om meer herkenbare dagstructuur aan te brengen en bezig te zijn met activiteiten die niet alleen gezellig zijn, maar ook zinvol zijn.

Werkwijze:

– Afgestemd op de problematiek, kennis en vaardigheden wordt er een passende activiteit aangeboden. Hierbij wordt bepaald hoeveel dagdelen je bij ons terecht kunt.

– Begeleiding tijdens dagbesteding vindt plaats binnen een vaste structuur.

Aanmelden:

Wij werken bovendien op basis van een persoonsgebonden budget (PGB)

Om hiervoor aan te melden heb je een indicatie nodig. Dit besluit, afgegeven door het centrum indicatie zorg (CIZ), geeft aan welk type zorg, begeleiding je nodig hebt en in welke mate. Daar waar nodig ondersteunen en adviseren wij je om ervoor te zorgen dat je over een passende indicatie beschikt, dit kan eventueel in overleg met je huidige behandelaar. (Lentis, psycholoog, gezinscoach of huisarts.)

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken

Prophyta in balans

Diepswal 7

9679AM SCHEEMDA

0597-593339

Dagbesteding-ICT

Deel dit bericht ...

Geef een reactie