Dagbesteding Bloemen

Dagbesteding gericht op bloemen en planten:

Onze afdeling groen is gespecialiseerd in het schikken van bloemen, maken van rouw, bruids en gelegenheidswerk. Ook doen we samenstellen van diverse bloemstukken, arrangementen voor particulier en bedrijven.

Binnen dit kader bieden wij dagbesteding aan. Wij laten je het bloemen-vak ervaren, bewerken, etaleren en verkopen.

Door individuele aanpak ga je werken aan een mogelijke toekomst in de bloemen branche, je maakt weer deel uit van de maatschappij en je kunt eventueel doorstromen naar een vaste baan.

Het verzorgen van bloemen en planten, het samenstellen van boeketten en bloemstukjes tot het inpakken van cadeaus en het helpen van collega’s en klanten.

Doel:

Het doel van dagbesteding is om meer herkenbare dagstructuur aan te brengen en bezig te zijn met activiteiten die niet alleen gezellig zijn, maar ook zinvol zijn.

Werkwijze:

Afgestemd op de problematiek, kennis en vaardigheden wordt er een passende activiteit aangeboden. Hierbij wordt bepaald hoeveel dagdelen je bij ons terecht kunt.

Aanmelden:

Lijkt het je leuk om ook te werken met bloemen en planten? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wij werken op basis van een persoonsgebonden budget (PGB)

Om hiervoor aan te melden heb je een indicatie nodig. Dit besluit, afgegeven door het centrum indicatie zorg (CIZ), geeft aan welk type zorg en/of begeleiding je nodig hebt en in welke mate. Daar waar nodig ondersteunen en adviseren wij je om ervoor te zorgen dat je over een passende indicatie beschikt, dit kan eventueel in overleg met je huidige behandelaar. (Lentis, psycholoog, gezinscoach of huisarts.)

In 2015 zijn de gemeenten verantwoordelijk voor ondersteuning en begeleiding van hun burgers. Dit betekend dat in 2015 gemeente met zorgverleners afspraken maken over de aard en omvang van de geleverde zorg. Hieruit zal blijken welke dienstverlening wij u mogen aanbieden.

Ook doen wij dagbesteding voor ICT klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht ...