Zorgpraktijk Balans

Ontmoetingscentrum Balans

Gezellig samenkomen

Wij hebben op onze locaties Winschoten, Bellingwolde en Scheemda een gezellige ontmoetingsruimte voor mensen met een beperking die lotgenoten contact zoeken of een zinvolle invulling van de dag willen hebben.Wij besteden veel aandacht aan het opnieuw structuur geven bij beperkingen in de zelfredzaamheid. We bekijken de situatie van iemand die b.v. vastloopt in negatieve gedachtenpatronen, het bed niet uitkomt omdat er sprake is van een depressie, beperkingen na een ongeval heeft, of bij moet komen na een zware burn-out.Wij besteden veel aandacht aan het uitbreiden van het eigen netwerk van de cliënt. Wij wandelen samen, werken in de bloemen of op de computerafdeling, of plaatsen mensen op andere locaties waar ze b.v. kunnen werken in de keuken.

Wij werken samen met professionele hulpverleners en hebben een netwerk aan belangrijke contacten. U kunt vragen stellen aan ervaringsdeskundigen en u kunt aangeven waar uw behoefte ligt aan zorgondersteuning. Tevens zijn er op onze locaties boeken en folders over het onderwerp dat u interesseert te vinden en kunt u contact maken met lotgenoten. Wij scheppen een gezellige en ontspannende sfeer met ruimte voor een lach en een traan..

U bent van harte welkom!
Er is geen verwijsbrief van de huisarts nodig voor informatie,  De voorlichtingsbijeenkomsten zijn gratis. Ook familieleden en andere betrokkenen zijn van harte welkom! Wanneer u zich aanmeld kunt u aangeven waar u graag meer informatie over zou willen krijgen. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend binnenlopen op een van onze locaties. U kunt dan informatie inwinnen, specifiek over uw situatie. Ook aanmelden voor de dagbesteding, vrijwilligerswerk of scholing is mogelijk.

Bezoekadressen:

Hoofdweg 252B
9695AV Bellingwolde
Openingstijden: Maandag en woensdag,
op afspraak

Diepswal 7
9679AM Scheemda
Openingstijden: Dagelijks open,
behalve op zondag
Inloopspreekuur, elke dinsdag

Deel dit bericht ...

Geef een reactie