Dagbesteding ICT

Dagbesteding gericht op ICT:

Binnen ons bedrijf hebben wij een afdeling ICT die zich richt op het internet. En hier bieden wij binnen dit kade dagbesteding aan.

Wij laten je ervaren met de ICT. Zo bestaat er de mogelijkheid om op verschillende niveaus bij ons met ICT te werken. Denk hierbij aan het programmeren in PhP, Javascript, HTML,VueJS of designen met Photoshop.

Maar ook  het werken aan SEO en analytics is een uitdaging om de vindbaarheid en resultaat van een website binnen Google te verbeteren.

Door individuele aanpak gericht op jouw beperking ga je werken aan een mogelijke toekomst in de ICT, je maakt weer deel uit van de maatschappij en je kunt eventueel zelfs doorstromen naar een vaste baan.

Doel:

Dit dagbesteding traject heeft als activiteit ICT of meer praktische werkzaamheden. Hierdoor krijgt de deelnemer de mogelijkheid om binnen een vast kader aan verschillende probleemgebieden in zijn leven te werken, in combinatie met een gerichte en zinvolle taak.

Er bestaat de mogelijkheid om op verschillende niveaus met ICT te werken: van HTML tot JAVA.

Het doel van dagbesteding is om meer herkenbare dagstructuur aan te brengen en bezig te zijn met activiteiten die niet alleen gezellig zijn, maar ook zinvol zijn.

Werkwijze:

Afgestemd op de problematiek, kennis en vaardigheden wordt er een passende activiteit aangeboden. Hierbij wordt bepaald hoeveel dagdelen je bij ons terecht kunt.

Begeleiding tijdens dagbesteding vindt plaats binnen een vaste structuur.

Aanmelden:

Ben je geïnteresseerd? En heb jij een denkwijze van minimaal MBO en wil je graag een zinvolle dagbesteding?

Vraag dan gerust naar de mogelijkheden binnen ons bedrijf.

Wij werken op basis van een persoonsgebonden budget (PGB)

Om hiervoor aan te melden heb je een indicatie nodig. Dit besluit, afgegeven door het centrum indicatie zorg (CIZ), geeft aan welk type zorg, begeleiding je nodig hebt en in welke mate. Daar waar nodig ondersteunen en adviseren wij je om ervoor te zorgen dat je over een passende indicatie beschikt, dit kan eventueel in overleg met je huidige behandelaar. (Lentis, psycholoog, gezinscoach of huisarts.)

In 2015 zijn de gemeenten verantwoordelijk voor ondersteuning en begeleiding van hun burgers. Dit betekent dat in 2015 gemeente met zorgverleners afspraken maken over de aard en omvang van de geleverde zorg. Hieruit zal blijken welke dienstverlening wij u mogen aanbieden.

Prophyta ICT

Diepswal 7 SCHEEMDA

0597-593339

Deel dit bericht ...