Afvallen Scheemda met Formaslim

Gezond afvallen in 4 fasen door middel van een proteïne dieet van Formaslim.

Start ook vandaag nog met een gezonder leven


Start hier met Formaslim

Het FormaSlim proteïne dieet is een eiwitrijk afslankprogramma door middel van shakes en repen.

Het dieet bestaat uit 4 fases. De eerste fase is de langste en de strengste fase. Daarna gaat u afbouwen naar een gebruikelijk voedingspatroon.

Vaak hebben mensen hier hulp en begeleiding bij nodig.


Pro-Vitamine.nl

Afvallen na de vakantie? Pro-vitamine.nl De zomervakantie zit er voor de meest mensen weer op. Vakantie staat voor genieten en lekker doen waar je zin in hebt. Dat heeft meestal ook z’n invloed op ons eetgedrag. We nemen tijdens de vakantie elke dag een wijntje. We eten lekker uitgebreid en snoepen tussendoor.


Prophyta in balans,

is al al 15 jaar een begrip in Scheemda.
Prophyta in balans, staat voor goede service en kwaliteit.

Wij zijn gericht op Leef- en Lijfstijl.
En hebben werken met een bewustwording programma voor innerlijk evenwicht en een gezond leven.

Zo kunt u bij ons ook terecht voor gewichtsbalans. (Proteïnen dieet) Speciaal ontwikkeld dieet met ondersteunende vitaminen en mineralen. De perfecte samenstelling van deze producten zorgen voor een blijvend resultaat.
Door het uitgebalanceerde voedings- en begeleidingsplan die wij bieden, blijf je na het voltooien van het dieet op je streeft gewicht, zo heb je een leven lang plezier van je nieuw verworven lijf-stijl

Prophyta stelt bepaalde kwaliteitseisen aan haar product, en daar profiteert u van.

Kijk ook eens in onze online winkel.

Afvallen:
Wat is het, veel mensen proberen om van hun overgewicht af te komen. Vaak volgen ze een slecht en ongezond dieet, hongeren zichzelf uit, of ze kunnen deze nieuwe voedingsgewoonte niet volhouden. Dit brengt enorme frustraties met zich mee. Vaak ontstaan er nog grotere problemen dan voor het dieet. Het lichaam zal uiteindelijk steeds moeilijker gewicht kwijt kunnen raken en de stofwisseling raakt totaal verstoord.

Omdat niet enkel suiker maar ook de koolhydraten en vetten in het lichaam worden opgeslagen, is het heel erg belangrijk om een maaltijd goed samen te stellen.Is er toch sprake van overgewicht, dan is het zeer belangrijk om op een verantwoorde manier naar het streef gewicht toe te werken. Dit gebeurd onder deskundige begeleiding toe gespitst op de individuele behoefte, want ieder lichaam is uniek.

Om jojo effecten en teleurstellingen te voorkomen, is er een wetenschappelijk bewezen manier die helpt om snel en doeltreffend af te vallen. Wij noemen dit:

Provitamine heeft een speciaal ontwikkeld proteïne dieet met ondersteunende vitaminen en mineralen formule. Perfecte samenstelling van de producten zorgen voor een blijvend resultaat. Door het uitgebalanceerde voedings- en begeleidingsplan die wij bieden, blijf je na het voltooien van
het dieet op je streeft gewicht, zo heb je een leven lang plezier van je nieuw verworven lijf stijl.

Hoe werkt het, het proteïne dieet bestaat uit vier (tot vijf) proteïne producten per dag. Het aantal weken dat u vier (tot vijf) proteïne producten per dag gebruikt, is afhankelijk van het aantal kilo’s dat u wilt afvallen.

Het is niet noodzakelijk om te sporten om snel veel gewicht te verliezen bij het proteïnedieet, maar wij raden u aan om na de eerste 2 weken van het dieet 3 tot 4 keer per week te sporten om er voor te zorgen dat uw huid niet verslapt, maar strak blijft. Bovendien zal de bestrijding van cellulitis op deze manier extra effectief zijn. In de eerste 2 weken van het dieet kunt u beter niet sporten, omdat uw lichaam moet wennen aan het nieuwe voedingspatroon. U zou zich dan namelijk slap voelen en misselijk worden.

Het dieet beperkt de opname van koolhydraten en vetten en is samengesteld uit proteïnen (eiwitten). Het dieet bestaat uit eiwitten en aminozuren met een zuiverheid van 100% om ervoor te zorgen dat u alleen vet massa verliest en dat uw spiermassa wordt behouden.

Na 48 uur heeft het lichaam zijn suikerreserves verbruikt en spreekt het lichaam de vetreserves aan. Er treedt dan ketose op. Het is van groot belang dat u niet tegen het dieet ingaat: u mag geen producten consumeren die meer dan 5% uit suiker bestaan. Zodra u dit enkele malen doet, gaat uw lichaam weer terug naar het gebruiken van suikerreserves en duurt het weer opnieuw 48 uur voordat de vetreserves worden opgebruikt. Zo zou u het afvallen enorm vertragen.

Naast het gebruik voor snel gewichtsverlies zijn de FormaSlim producten ook uitermate geschikt voor het realiseren van een stabiel gewicht. Nadat u klaar bent met het proteïne dieet kunt u de producten af en toe blijven gebruiken om uw gewenste gewicht vast te houden.

Heeft u in het weekend veel te veel lekkere en calorierijke gerechten gegeten?

U kunt de shakes en repen gebruiken als maaltijdvervangers van bijvoorbeeld het ontbijt of in plaats van een dessert bij uw diner. Onze eiwitrijke producten zorgen voor een zeer verzadigend gevoel terwijl u caloriearm eet.

Al onze producten zijn hiervoor geschikt!

Wij geven begeleiding met het product Formaslim in de regio Oost Groningen, ons gebied is beschermd in een straal van 40 km rondom Scheemda. 

Veel mensen proberen om van hun overgewicht af te komen. Vaak volgen ze een slecht en ongezond dieet, hongeren zichzelf uit, of ze kunnen deze nieuwe voedingsgewoonte niet volhouden. Dit brengt enorme frustraties met zich mee.

Vaak ontstaan er nog grotere problemen dan voor het dieet. Het lichaam zal uiteindelijk steeds moeilijker gewicht kwijt kunnen raken en de stofwisseling raakt totaal verstoord.

Weten hoe het werkt? Klik hier en ga direct door naar onze website: pro-vitamine.nl

Deel dit bericht ...